Navigate / search

Kødfri dag i Novo Nordisk falder i god smag

Tirsdag d. 6/9 2016 bød kantinen 24k i Novo Nordisk Hillerød på et lækkert udbud af grønne, kødfri retter.

Initiativet er taget af medarbejderne Tanja Bøgeløv Jørgensen og Pankaj Sharma, der vil inspirere til at tænke mere over kostens rolle i klimaregnskabet.
Menuen var nøje tilrettelagt af Meyers kantiner og deres evner ud i grøn kogekunst kunne også mærkes.
I en efterfølgende survey, melder 80% at maden var virkelig god, og 70% at det ville være en god ide at indføre en ugentlig kødfri dag i kantinen.

“According to today’s climate debate, meat consumption is contributing to increased emissions of greenhouse gasses and even exceeding the emissions from the transport sector combined.” udtaler Tanja.

“Our intention with the meat-free event was to create awareness about a vegetarian diet being both tasty, healthy and filling. And in addition, it has a positive contribution to the environmental accounts.” tilføjer Pankaj.